Rouwbloemen bestellen

Heeft u een dierbare verloren en bent u nu op zoek naar een rouwboeket? Originele rouwboeketten van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Collectie rouwbloemen

Bij een van onze partners bestelt u online eenvoudig de mooiste rouwboeketten. Het ontstaan van een prachtig bloemstuk begint in onze bloemenfabriek. Hier bedenken onze bloemisten telkens een origineel rouwboeket, dat vervolgens met veel liefde en passie wordt gemaakt. Een op maat gemaakt rouwboeket duur? Wij vinden dat iedereen zijn of haar verloren dierbare een waardig afscheid moet kunnen geven. Om deze reden leveren wij de beste service en kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Bent u benieuwd naar de rouwboeketten  bij een van onze uitvaartbloemist maken? U vindt hier een uitvaartbloemist die bij u wensen past.


Funeral Flowers service

Onze uitvaartbloemisten hebben we een uitmuntende service hoog in het vaandel staan. Naast het leveren van de bloemen kunnen wij, indien u dat wenst, de gekochte bloemen tot aan het einde van de uitvaart verzorgen. U hoeft zich tijdens de opbaring en gedurende de uitvaart dan geen zorgen te maken om de staat van de bloemen. Wij ontzorgen u volledig en houden de bloemen vers totdat de uitvaart heeft plaatsgevonden, zodat u zich kunt focussen op het nemen van afscheid.

Heeft u speciale wensen m.b.t. het samenstellen van rouwbloemen, de levering of verzorging? Deel ze met ons. Wij doen er alles aan uw wensen te verwezenlijken.

Mogelijkheden rouwbloemen

Heeft u een specifiek idee over het samenstellen van een rouwboeket? Neem dan vrijblijvend contact met een uitvaartbloemist kunnen we rouwboeketten in diverse kleuren en soorten bloemen leveren. Alle bloemen die wij in onze boeketten gebruiken, zijn van de hoogste kwaliteit. Een rouwboeket laten samenstellen? Ons team van creatieve, professionele bloemisten gaat graag voor u aan de slag.

Het bezorgproces

Onze uitvaartbloemisten leveren we rouwbloemen door heel Nederland, België. Ze bezorgen de rouwboeketten waar u dat wenst; op het adres waar de overledene ligt opgebaard, uw huisadres, een uitvaartcentrum of crematorium. Haalt u de bloemen liever zelf op? Ook dit is mogelijk. U kunt de bloemen bij ons op locatie komen ophalen. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op over de exacte bezorgtijd. De watervoorraad in het steekschuim bij een rouwstuk is beperkt. Hierom adviseren wij het rouwboeket slechts enkele dagen voor de uitvaart te laten bezorgen.

Rouwbloemen bestellen?

Onze uitvaartbloemisten leveren we rouwboeketten die aan al uw verwachtingen voldoen, tegen een aantrekkelijke prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer.